Seiverkkojen kehittämissuunnitelma on julkaistu

13.5.2022 | Ajankohtaista

Sähköverkkoa kehitetään, rakennetaan ja ylläpidetään niin, että se vastaa sähkömarkkinalain vaatimuksia. Suunnittelutyö tulee nyt ensimmäistä kertaa asiakkaiden nähtäville.

Sähkönjakeluverkkoyhtiöiden on palautettava Energiavirastolle sähköverkon kehittämissuunnitelma kahden vuoden välein. Suunnitelmassa katsotaan,mitä edellisinä vuosina on tehty ja esitellään tulevaisuuden suunnitelmia. Tästä vuodesta alkaen Energiavirastolle palautettavan suunnitelman lisäksi kehittämissuunnitelma tulee esille ensimmäistä kertaa myös asiakkaille ja keskeisille sähköverkon käyttäjille. Suunnitelma auttaa lisäksi hahmottamaan sähköverkkoyhtiön kehittämistyötä käyttäjille eli sitä, miten verkostoa suunnitellaan ja kuinka tulevaisuuden näkymiin perehdytään. Suunnitelmassa kerrotaan myös seuraavan parin vuoden aikana tehtävät konkreettiset kehittämistoimenpiteet.

Asiakkailla on mahdollisuus jättää omat lausunnot ja kommentit

Asiakkailla on mahdollisuus tutustua suunnitelmaan ja siihen, kuinka sähköverkkoa tullaan jatkossa kehittämään ja ylläpitämään. Suunnitelmista on myös mahdollisuus jättää omat lausuntonsa ja kommenttinsa. Kehittämissuunnitelma on kaikkien kommentoitavissa verkkosivuillamme 13.5.-13.6.2022.

Tutustu tästä linkistä kehittämissuunnitelmaan Kehittämissuunnitelma

Odotamme mielenkiinnolla palautettasi! 

Arvomme kehittämisuunnitelmaa kommentoineiden kesken elokuvalippulahjakortteja.

 

Kirjoittanut 13.5.2022
Seiverkot Oy

Ajankohtaista

13.5.2022 | Ajankohtaista

Seiverkkojen kehittämissuunnitelma on julkaistu

25.4.2022 | Ajankohtaista

Sähköverkon kehittämissuunnitelma esille toukokuussa

25.4.2022 | Ajankohtaista

Uusi asiakaslehti on ilmestynyt

Kaikki uutiset