Maksunvalvonta ja perintä

Mikäli epäilet, että et voi maksaa laskuasi eräpäivään mennessä ja tarvitset laskullesi maksuaikaa, voit siirtää laskusi eräpäivää sivun alhaalla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä maksunvalvontaamme ennen laskun eräpäivää. 

Voimme myös jakaa laskun osiin, jolloin teemme kanssasi maksusopimuksen. Maksusopimuksesta veloitamme hinnaston mukaisen maksun. Viivästyskorko peritään alkuperäisen eräpäivän jälkeen maksetuista laskuista. Jos sinulla on käytössä e-lasku tai suoramaksu, muistathan huolehtia maksupäivän muutoksen ilmoittamisen myös pankkiisi.

 

Maksumuistukset ja perintä

Eräpäivän jälkeen maksamattomien laskujen huomauttamisesta huolehtii perintäkumppanimme Intrum Oy. Laskujen maksamattomuus voi johtaa sähkön toimituksen katkaisuun, joten huolehdithan laskujen maksamisesta ajoissa.

Laskun siirryttyä perintätoimiston muistutettavaksi tai perittäväksi, maksamiseen liittyvän asiakaspalvelun toteuttaa Intrum Oy.

Lue täältä lisää maksuhuomautuksiin liittyen.

Intrum Oy

ma-pe klo 7.30-20-00, la 9.00-16.00
p. 09 2291 1842
www.intrum.fi

 

Seinäjoen Energian maksunvalvonta

maksuaikaneuvottelut, maksusuunnitelmat, eräpäivän siirto
maksunvalvonta@sen.fi

 

Eräpäivän siirto

Tällä lomakkeella voit siirtää laskusi eräpäivää mikäli aiemmat laskusi ovat maksettu. Eräpäivää voit siirtää maksimissaan kaksi viikkoa laskun alkuperäisestä eräpäivästä. Jos sinulla on käytössä e-lasku tai suoramaksu, muistathan huolehtia maksupäivän muutoksen ilmoittamisen myös pankkiisi.

Eräpäivän siirto

Tällä lomakkeella voit siirtää laskusi eräpäivää mikäli aiemmat laskusi ovat maksettu ja nykyisen laskusi ei ole erääntynyt. Eräpäivää voit siirtää maksimissaan kaksi viikkoa laskun alkuperäisestä eräpäivästä. Jos sinulla on käytössä e-lasku tai suoramaksu, muistathan huolehtia maksupäivän muutoksen ilmoittamisen myös pankkiisi.