E-lasku

Sähköisessä muodossa suoraan verkkopankkiisi toimitettava e-lasku on vaivaton tapa maksaa laskut. Kun lasku tulee suoraan verkkopankkiisi, ovat laskun tiedot automaattisesti oikein eikä näppäilyvirheitä pääse syntymään. Laskun maksaminen vaatii sinulta vain muutaman napin painalluksen, ja maksetut laskut arkistoituvat automaattisesti verkkopankkiisi.Tutustu verkkopankkisi ohjeisiin ja ota e-lasku käyttöösi omassa verkkopankissasi. Löydät laskuttajayritystietomme verkkopankistasi seuraavin tiedoin:

  • Seiverkot Oy / Verkkopalvelu

Muut tarvittavat tunnistetiedot löydät laskultasi.

Halutessasi voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja tilata meiltä e-laskuehdotuksen verkkopankkiisi, jolloin sinun tarvitsee vain käydä hyväksymässä ehdotus verkkopankissasi. E-laskuehdotuksen voimme lähettää sähkönmyyntisopimukselta ja verkkopalvelusopimukselta.

Huomioi nämä e-laskuun liittyvät seikat

  • E-laskusopimus on laskutustilikohtainen, joten jos sinulla on useita sopimuksia Seinäjoen Energian kanssa ja sopimukset on liitetty eri laskutustileille, tulee tällöin tehdä jokaista sopimusta koskien oma e-laskusopimus
  • Voit tarkastella Seiverkkojen laskujen tietoja myös sähköisessä Sentti-palvelussamme, jonka löydät täältä.

Ota käyttöösi e-lasku ja osallistut samalla arvontaan

Arvomme vuonna 2024 kuukausittain e-laskusopimuksen tehneiden asiakkaidemme kesken Majamoon koivuisen, aalto-kuvioisen pannunalusen sekä makean yllätyksen (arvo noin 20 euroa) toukokuusta 2024 alkaen. Kuukausiarvonnassa huomioidaan kuukauden viimeiseen päivään mennessä tehdyt e-laskusopimukset. Arvonta suoritetaan aina seuraavan kuun alussa.

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista Seinäjoen Energian sosiaalisen median kanavissa.