Symbolikuva, jossa sinisellä pohjalla salama, kuvaa Seiverkkoja

Tilapäisliittymä

Näin saat työmaasähkön

Työmaasähkö tilataan yleistietolomakkeella:

Työmaakeskuksen voi halutessaan vuokrata Seiverkot Oy:ltä tai käyttää omaa tai sähköurakoitsijan keskusta. Seiverkot Oy perii vuokraamastaan työmaakeskuksesta vuokran hinnaston mukaan. Lisäksi työmaakeskuksen kiinnityksestä ja irrotuksesta peritään aina hinnaston mukainen kertamaksu.

Sähköurakoitsija täyttää yleistietolomakkeen ja lähettää sen allekirjoitettuna sähköpostiosoitteeseen seiverkot@sen.fi. Toimitusaika on maksimissaan kaksi viikkoa siitä, kun olemme vastaanottaneet yleistietolomakkeen.

Verkkoyhtiö lähettää käyttöpaikkatunnuksen, jonka jälkeen voit olla yhteydessä valitsemaasi sähkön myyjään. Sähköt kytketään, kun saamme tiedon myyjältä.

Tilaa lopullinen liittymä mahdollisimman ajoissa, ennen työmaasähkön tilausta. Tilauksen voi tehdä nettisivuillamme täällä.

  • Sähköurakoitsija pyytää yleistietolomakkeen välityksellä verkkoyhtiötä kytkemään kohteen sähköverkkoon ja asentamaan sähkömittarin/-mittarit paikoilleen.
  • Sähköurakoitsijan tulee lähettää tai toimittaa yleistietolomake sähköverkkoon kytkemisestä sähköpostilla seiverkot@sen.fi. Tiedustelut ja lisätietoa numeroista 0207 601 382  tai  020 335 335.
  • Huoneistojen osoitenumerointi tulee olla osoiterekisterin mukaisesti merkitty.
  • Mittarointi suoritetaan vasta, kun asiakas on tehnyt sähkönmyyntisopimuksen valitsemansa sähkönmyyjän kanssa.