Vuoden 2024 toinen sponsorointihakukierros on käynnissä 30.9. saakka

30.5.2024 | Ajankohtaista

Seinäjoen Energian vuoden 2024 toinen sponsorointihakukierros on parhaillaan käynnissä. Hakuaikaa on 30.9.2024 saakka. Seiverkot on osa Seinäjoen Energia -konsernia. 

Me Seinäjoen Energialla haluamme jakaa alueellamme hyvää energiaa tukemalla paikallisia yhdistyksiä ja toimijoita.

Tuemme huolellisesti valittuja yleishyödyllisiä, humanitäärisiä, kulttuuria, junioritoimintaa tai urheilua edistäviä yhdistyksiä, seuroja ja järjestöjä toiminta-alueellamme (Seinäjoki, Nurmo, Peräseinäjoki, Ylistaro). Valittujen yhteistyökumppaneiden toiminnan tulee olla sopusoinnussa arvojemme kanssa ja hyödyttää paikallisyhteisöä ja sen hyvinvointia. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat hyvinvointi, yhdessä menestyminen sekä vastuullisuus.

Tukisummasta riippuen odotamme vastikkeeksi tuesta esimerkiksi näkyvyyttä tai muita yhteistyömahdollisuuksia. Yhteistyön muotoja voi olla monia.

Näin haet sponsoritukea

Jos haluat jättää sponsorointihakemuksen tämän vuoden toiseen hakukierrokseen, jätäthän hakemuksesi 30.9.2024 mennessä verkkolomakkeella.

Täytäthän huolellisesti kaikki lomakkeen kohdat. Hakemussivulla on kerrottu tarkemmin sponsorointiperiaatteistamme. Tutustuthan niihin huolellisesti. Saman yhteistyötahon kanssa tehdään yksi sopimus vuodessa.

Käsittelemme hakemuksia kaksi kertaa vuodessa, seuraavan kerran lokakuussa. Sponsorointihakemukset käsittelee sponsorointitiimi. Seinäjoen Energia voi harkintansa mukaan pidättäytyä kokonaan tuen antamisesta.

Sponsorointihakemus ja ohjeet hakemiseen Seinäjoen Energian verkkosivuilla

Kirjoittanut 30.5.2024
Seiverkot Oy

Ajankohtaista

17.6.2024 | Ajankohtaista

Asiakaspalvelun juhannuksen ja kesän aukioloajat

7.6.2024 | Ajankohtaista

Kiitos sähköverkon kehittämissuunnitelman kommenteista

30.5.2024 | Ajankohtaista

Vuoden 2024 toinen sponsorointihakukierros on käynnissä 30.9. saakka

Kaikki uutiset