Vuoden 2023 ensimmäinen sponsorointihakukierros on käynnissä

12.1.2023 | Ajankohtaista

Seinäjoen Energian vuoden 2023 ensimmäinen sponsorointihakukierros on nyt käynnissä. Hakuaikaa on 1.3.2023 saakka. 

Me Seinäjoen Energialla haluamme jakaa alueellamme hyvää energiaa tukemalla paikallisia yhdistyksiä ja toimijoita. Seiverkot on osa Seinäjoen Energia -konsernia.

Tuemme huolellisesti valittuja yleishyödyllisiä, humanitäärisiä, kulttuuria, junioritoimintaa tai urheilua edistäviä paikallisia yhdistyksiä, seuroja ja järjestöjä. Valittujen yhteistyökumppaneiden toiminnan tulee olla sopusoinnussa arvojemme kanssa ja hyödyttää paikallisyhteisöä ja sen hyvinvointia. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat hyvinvointi, yhdessä menestyminen sekä vastuullisuus.

Tukisummasta riippuen odotamme vastikkeeksi tuesta esimerkiksi näkyvyyttä tai muita yhteistyömahdollisuuksia. Yhteistyön muotoja voi olla monia.

Näin haet sponsoritukea

Jos haluat jättää sponsorointihakemuksen tämän vuoden ensimmäiseen hakukierrokseen, jätäthän hakemuksesi 1.3.2023 mennessä. Saman yhteistyötahon kanssa tehdään yksi sopimus vuodessa.

Pääset tekemään hakemuksen sähköisesti Seinäjoen Energian verkkosivuilla tämän linkin kautta: Sponsorointihakemus. Täytäthän huolellisesti kaikki lomakkeen kohdat. Hakemussivulla on kerrottu tarkemmin sponsorointiperiaatteistamme.

Käsittelemme hakemuksia kaksi kertaa vuodessa, maaliskuussa ja syyskuussa. Sponsorointihakemukset käsittelee sponsorointitiimi. Seinäjoen Energia voi harkintansa mukaan pidättäytyä kokonaan tuen antamisesta.

Kirjoittanut 12.1.2023
Seiverkot Oy

Ajankohtaista

30.4.2024 | Ajankohtaista

Anna kommenttisi sähköverkon kehittämissuunnitelmaan

30.5.2024 | Ajankohtaista

Vuoden 2024 toinen sponsorointihakukierros on käynnissä 30.9. saakka

20.5.2024 | Ajankohtaista

Lue toukokuun 2024 asiakasuutiskirje

15.5.2024 | Ajankohtaista

Ota käyttöösi vaivaton e-lasku ja osallistu samalla arvontaan!

Kaikki uutiset