Anna kommenttisi sähköverkon kehittämissuunnitelmaan

30.4.2024 | Ajankohtaista

Sähköverkkoyhtiö Seiverkot kutsuu asiakkaat ja muut sidosryhmät kommentoimaan sähköverkon kehittämissuunnitelmaa toukokuussa 2024. Sähköverkon kehittämissuunnitelmassa kerromme, miten Seiverkot kehittää Seinäjoen sähköverkkoa tulevaisuudessa ja huomioi toimintaympäristön muutokset.

Suunnitelman tavoitteena on varmistaa, että sähköverkko on jatkossakin luotettava sekä tukee asiakkaita ja kasvavaa kaupunkia energiamurroksen keskellä ja jokapäiväisen elämän tarpeissa. Kehittämissuunnitelmassa on huomioitu esimerkiksi ilmastonmuutoksen vaikutukset sääilmiöihin sekä yhteiskunnan sähköistyminen.

Seiverkkojen asiakkailla ja muilla sidosryhmillä on mahdollisuus kommentoida suunnitelmaa 1.-31.5.2024 ja kertoa, miten oma sähkönkäyttö ja sen muutokset tulisi huomioida suunnitelmassa. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi sähköauton hankkiminen tai sähkön pientuotanto.

”Toivomme suunnitelmaan kommentteja ja palautetta, sillä niistä saamme arvokkaita eväitä suunnitelman jatkokehittämiseen”, Seiverkkojen kehityspäällikkö Marja Lotta Syrjälä sanoo.

Sähköverkon kehittämissuunnitelmaa päivitetään kahden vuoden välein, ja valmis suunnitelma toimitetaan Energiavirastolle.

Suunnitelma on nähtävillä ja sitä voi kommentoida 31.5.2024 saakka osoitteessa seiverkot.fi/kehittamissuunnitelma. Arvomme kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken elokuvalippupaketteja.

Kirjoittanut 30.4.2024
Seiverkot Oy

Ajankohtaista

30.4.2024 | Ajankohtaista

Anna kommenttisi sähköverkon kehittämissuunnitelmaan

30.5.2024 | Ajankohtaista

Vuoden 2024 toinen sponsorointihakukierros on käynnissä 30.9. saakka

20.5.2024 | Ajankohtaista

Lue toukokuun 2024 asiakasuutiskirje

15.5.2024 | Ajankohtaista

Ota käyttöösi vaivaton e-lasku ja osallistu samalla arvontaan!

Kaikki uutiset