SE on vastuuta huomisesta

25.1.2022 | Ajankohtaista

Oletko tullut miettineeksi, mitkä ovat perusedellytykset hyvälle elämälle? Valaisenpa hiukan asioita, jotka ovat usein liian itsestään selviä tullakseen erikseen mainituiksi. Tarvitsemme sähköä, lämpöä ja vettä jokapäiväisessä arjessamme, niiden varassa pyörivät kaikki kaupungin perustoiminnoista lähtien. Energiayhtiö toimii elämän keskiössä, sen on tarjottava vesi, sähkö ja lämpö kaikissa olosuhteissa, myös poikkeustilanteissa.

Alati sähköistyvä yhteiskunta vaatii yhä enemmän toimitusvarmoja infroja taakseen. Sähkön tulee siirtyä sujuvasti, puhdasta vettä on oltava saatavilla koko ajan ja lämmityksen tulee pelata, vaikka pakkanen väliin takookin melkoisia lukemia. Seinäjoen Energialla valvotaan näitä asioita 24/7, jotta sinun ei tarvitsisi niistä murehtia.

Jos ajatellaan vaikka sähkön saatavuutta talossa asuvien teinien näkövinkkelistä, hetkellinen maailmanloppu saattaisi syntyä vaikka siitä, jos puhelin ei heti kätevästi latautuisikaan. Aika moni asian on monen piuhan varassa. Toimitusketjun tulee olla moitteeton.

Se, että paikallinen energiayhtiösi sujuvoittaa arkesi ja tekee vastuullisia päätöksiä sinun ja jälkikasvusi tulevaisuutta varten vuosikymmenien päähän, on todella merkityksellistä. Itsestäänselvyyksien takana on todellinen vastuu ja sen myötä vastuullisuus. Paljon sanoitetaan toiveita ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja uusiutuvan energian tuottamiseksi, mutta pelkät sanat eivät riitä – vasta teoilla tehdään konkretiaa.

Tiesitkö, että kohta kaikki tuottamamme energia on uusiutuvaa? Sen eteen on tehty valtavasti töitä ja päätöksiä jo vuosikymmeniä sitten. Seinäjoen Energian tavoitteena on olla hiilineutraali sähkön ja lämmön tuotannossa vuoteen 2030 mennessä ja käytännön tasolla tavoite voi toteutua jo ennemminkin. Ilmaiseksi tämä tavoite ei todellakaan tule, sillä esimerkiksi viime vuonna tehtiin Seinäjoen Energian suurin investointi Kapernaumin uuteen 50MW biokattilaan, joka rakentuu paraikaa konkreettisena esimerkkinä panostuksesta uusiutuvaan energiaan. Olemme lisäksi mukana lukuisissa eri hankkeissa sähkön ja lämmön tuotannon uudistamiseksi yhteistyökumppaniemme ja eri omistuksien kautta.

Vastuullisuus on yrityksemme viestinnän pääteema tänä vuonna ja se tulee näkymään ulospäin monin eri tavoin.

Huominen on meille kaikille yhteinen. Kannamme vastuumme, oman osuutemme puhtaammasta tulevaisuudesta ja omasta osuudestamme kaupunkilaisten hyvinvoinnin eteen. Siksi, koska välitämme, osaamme ja tahdomme tehdä niin. Sinun parhaaksesi.

Teija Ahtiainen,

Seinäjoen Energia Oy:n viestintäpäällikkö

Ps. Löydät meidät kotisivuiltamme http://www.seinajoenenergia.fi ja http://www.seiverkot.fi

Seuraathan jo somekanaviamme Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä ja Twitterissä?

 

 

Kirjoittanut 25.1.2022
Seiverkot Oy

Ajankohtaista

30.4.2024 | Ajankohtaista

Anna kommenttisi sähköverkon kehittämissuunnitelmaan

30.5.2024 | Ajankohtaista

Vuoden 2024 toinen sponsorointihakukierros on käynnissä 30.9. saakka

20.5.2024 | Ajankohtaista

Lue toukokuun 2024 asiakasuutiskirje

15.5.2024 | Ajankohtaista

Ota käyttöösi vaivaton e-lasku ja osallistu samalla arvontaan!

Kaikki uutiset